Over mij

Superleuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog-site!

Op deze site schrijf ik artikelen over alle aspecten van het leven. Dingen die ik meegemaakt heb, dingen waar ik tegenaan gelopen ben in mijn jeugd en allerlei andere nuttige artikelen. Ik ben nu 22 dus ik heb al een aardig gedeelte van mijn jeugd gehad. Veel artikelen zijn dus ook geschreven op basis van persoonlijke ervaring.

Ik ben deze site begonnen om jullie te helpen!

Altijd als ik met dingen zat of vragen had, wist ik niet goed waar ik naar antwoorden moest zoeken. Ik vond het spannend om andere mensen om hulp te vragen en online vond ik de informatie vaak onoverzichtelijk. Vandaar dat ik besloten heb deze site te beginnen. Alles waar ik in mijn leven tegenaan gelopen ben, probeer ik een artikel over te schrijven (en meer). Mocht jij dan ook tegen ditzelfde probleem aanlopen, dan kun je hier kijken voor informatie. Hopelijk heb je iets aan de informatie en word je geholpen door mijn inzichten.

Omdat deze site bedoeld is om jullie te helpen, heb ik een contactformulier gemaakt waar je vragen of idee├źn voor nieuwe artikelen kunt insturen. Ik zal hier dan zo snel mogelijk mee aan de gang gaan.

Oke, dit ging allemaal over de site en het idee er achter, maar….

Wie ben ik?

Ik ben een 22 jarige jongen die erg extraordinair is.

Na mijn middelbare ben ik 2 keer een opleiding begonnen en deze uiteindelijk niet afgemaakt. Ik merkte (ondanks dat de rest dit wel wilde) dat ik het niet naar mijn zin had daar. Destijds was ik enorm erg met mezelf in de knup. Ik wilde iets anders dan dat de rest van de wereld van mij verwachtte en wist ook niet meer goed wat ik van mezelf verwachtte. Nadat ik voor de 2e keer gestopt was zat ik totaal niet goed in mijn vel. Ik volgde geen opleiding meer, ik sportte nauwelijks, ik had geen bijbaantje. In principe deed ik op dat moment niks en ik raakte verzuild in een diepe put. Ik had nooit energie en eten ging er ook nauwelijks nog in. Ik wist niet goed bij mezelf hoe ik me hieruit moest halen. Maar op een gegeven moment, na een nare periode gehad te hebben, trok ik mezelf dan toch langzaamaan weer omhoog.

Ik begon in kleine stapjes; meer sporten, boeken lezen en mediteren. Later kreeg ik een bijbaantje en ben ik me gaan verdiepen in alles rondom de online wereld. Uiteindelijk kreeg ik de smaak goed te pakken en ben ik steeds vaker nieuwe dingen gaan proberen; Meedoen aan een medisch onderzoek, 2 weken solo-reizen door midden Europa, werken in Mallorca, een rechtszaak bijwonen, deze site beginnen, etc.

Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar het gaat de goede kant op.

Naast dat ik het destijds lastig had, heb ik net als veel andere jongeren ook pesten, onzekerheid en faalangst meegemaakt (deze onzekerheid en faalangst zijn er regelmatig nog steeds). Veel van deze artikelen schrijf ik dus uit eigen ervaring en echt met de bedoeling om jullie te helpen hiermee.