De beste keuzes voor een jongeren vakantie in Nederland

Met een groep jongeren op vakantie in Nederland. Je hebt besloten om met je vrienden op vakantie te gaan in Nederland. Super leuk! Maar wat voor een jongeren vakantie kies je?

  1. Een jongeren camping
  2. Een vakantiepark
  3. Een airbnb
  4. of een georganiseerd kamp

4 keuzes voor een jongeren vakantie in Nederland

1. Ga naar een jongeren camping

tentje met jongeren op jongeren camping appelhof

In Nederland heb je 4 echte jongeren campings. Deze zijn helemaal bedoeld voor groepen jongeren die de tijd van hun leven willen hebben. Hier kan je lekker muziek opzetten, bier drinken en uitgaan, plus je bent omringd met (allemaal) andere jongeren. Geen gezinnen waar je rekening mee hoeft te houden dus. Ook zijn dergelijke jongerencampings goed betaalbaar, ook fijn! De 4 jongeren campings die er zijn in Nederland zijn:

2. Vertoef op een vakantiepark

Ook kun je naar een vakantiepark gaan, die niet per se speciaal voor jongeren zijn.

Een weekje Center Parcs, Landal of Roompot is niet verkeerd. Deze vakantieparken zijn vaak goed georganiseerd en bieden veel leuke activiteiten op en rondom het park.

Je zult er hier wel rekening mee moeten houden dat er ook andere mensen zijn. Maar overdag zijn er in de buurt vaak genoeg leuke dingen om te doen en ’s avonds kun je lekker wat drinken met zijn allen en de stad in gaan. Of je gaat lekker buiten zitten borrelen bij het huisje. Na 23:00 willen ze vaak dat het stil is op het park. Zorg dus dat je daarna het volume wat omlaag doet of ga binnen zitten.

3. Boek een Airbnb

Als je als jongere op vakantie wil in Nederland is een Airbnb ook altijd een goeie optie. Je kunt bijvoorbeeld een huisje of appartement in (de buurt van) een leuke stad huren. Je kunt een huisje huren in een leuke omgeving zoals bijvoorbeeld Giethoorn. Of je gaat op zoek naar een leuk plekje aan het strand. Kies dit aan de hand van waar je naar opzoek bent voor een vakantie.

4. Ga op een georganiseerd kamp

Je hebt ook georganiseerde kampen door heel Nederland waar jij met je vrienden heen kunt gaan. Ga op zeilkamp, theaterkamp, gamekamp, avonturenkamp, noem het maar op. Het verbaasde me hoeveel verschillende soorten georganiseerde kampen er worden aangeboden in heel Nederland. Voor ieder wat wils dus.

surf kamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *